Vernieuwde website

Met trots presenteren wij onze nieuwe website!

Wij hebben ons best gedaan om deze nog eenvoudiger en overzichtelijker te maken. Ben je opzoek naar een ruimte? Dan kan je je aanmelden via ons inschrijfformulier. Uiteraard kan je ook kijken of er wellicht nog een ruimte in aanbod is.

De komende maanden wordt de website nog verder geoptimaliseerd: zo kunt u straks nóg beter op onze site vinden waar u naar zoekt. In de loop van 2015 bieden we voor onze bewoners ook toegang tot “Mijn VKL”. Door middel van je eigen inlog kan je alle nuttige persoonlijke informatie zien van jouw ruimte en documenten als bijvoorbeeld ons contract.

Als u vragen of suggesties heeft voor verbeteringen op de website neem dan contact op met ons.

Nieuws

Tijdelijke transformatie dependance Liemers College Vestersbos.
28-02-2017

Het oude vmbo-schoolgebouw van het Liemers College aan Vestersbos 4 in Zevenaar wordt tijdelijk omgetoverd tot 31 onzelfstandige woningen. De gemeentelijke plannen voor deze transformatie zijn in een vergevorderd stadium. VoorkomLeegstand is de partij die de verandering, de verhuur en het beheer gaat uitvoeren. Reden voor de tijdelijke invulling is onder andere dat het pand […]

Lees Meer

VoorkomLeegstand beheert kasteel Endegeest te Oegstgeest
12-12-2016

Trots zijn wij om te melden dat VoorkomLeegstand dit schitterende kasteel en de bijbehorende oranjerie te Oegstgeest in beheer neemt Het kasteel, waar tot voorkort kantoorwerkzaamheden van GGZ Rivierduinen plaatsvonden, gaat in de verkoop. Om te voorkomen dat het complex leeg komt te staan, met alle risico’s van dien, ging opdrachtgever gemeente Leiden op zoek […]

Lees Meer

Een (brand)veilige woon-/ werkplek
22-09-2016

Een (brand)veilige woon-/ werkplek VoorkomLeegstand streeft naar een zo veilig mogelijke vorm van leegstandbeheer; voor zowel de pandeigenaar als voor de tijdelijke gebruiker van het pand. Daarom stellen wij leegstaand vastgoed pas beschikbaar als woon- of werkruimte als het (brand)veilig is. Zodra een vastgoedeigenaar ons inschakelt om een leegstaand pand te beheren, maken wij een […]

Lees Meer