VASTGOEDBEHEERDER (stage)

Stagiair Vastgoedbeheerder V/M
VoorkomLeegstand zoekt ter versterking van het team per direct een stagiair vastgoedbeheerder.

Leegstand voorkomen wij door op tijdelijke basis gebruikers in objecten te laten wonen en werken. Wij geven bewoners en ondernemers een ruimte in een pand of woning om op die manier de risico’s van leegstand te verminderen. Wil jij alles leren over deze groeiende sector binnen de vastgoedbranche? Beschik jij over mensenkennis en goede sociale en communicatieve vaardigheden? Dan is deze vacature mogelijk iets voor jou.

Wat je doet
• Beheren en controleren van verschillende vastgoedobjecten;
• Rapportages van je controles uitwerken;
• Verhuren en in gebruik geven van woon- werk- en winkelruimte;
• Contact onderhouden met gebruikers;
• Uitzetten van taken en opdrachten en hierover de controle houden;
• Opvolgen van kleine diverse werkzaamheden;

Wat vragen we van je
• Een HBO/WO student op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage;
• Je bent nieuwsgierig en leergiering en vraagt vaak: “waarom dan?”;
• Je bent kritisch op alles. Op je eigen werk, maar ook op anderen;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Zelfstandig, flexibel, initiatiefrijk en leergierig;
• Kan goed overweg met een computer/tablet;
• Rijbewijs B heeft een pre;
• 32-40 uur per week beschikbaar;

Wat we bieden
• Een stage bij een jong en groeiend bedrijf;
• Je komt te werken in een jong en enthousiast team;
• Een marktconforme stagevergoeding;
• Zelfstandige functie, met leuke collega’s;
• Mogelijkheid tot indiensttreding bij goed functioneren;

Reageren
We nodigen je graag uit om te solliciteren. We horen graag waarom jij bij VoorkomLeegstand wilt stagelopen en of het om een meeloop- of afstudeerstage gaat. Uiteraard ontvangen we graag jouw CV. Daarnaast zien we graag dat je de moeite hebt genomen om je te verdiepen in ons bedrijf. Stuur jouw gegevens naar: info@voorkomleegstand.nl t.a.v. Bastiaan Koetsveld.

Nieuws

Keurmerk Leegstand Beheer geaccrediteerd
14-06-2019

De Raad voor Accreditatie heeft het Keurmerk Leegstand Beheer (KLB) beoordeeld en heeft op basis hiervan besloten om de normenset en de systematiek van beoordelen van KLB te accrediteren. Dat betekent dat de normenset van KLB en de controle op deze normenset door SKW Certificatie professioneel, onafhankelijk en gedegen zijn. Koos Karssen, als kersverse voorzitter […]

Lees Meer

Tijdelijke transformatie dependance Liemers College Vestersbos.
28-02-2017

Het oude vmbo-schoolgebouw van het Liemers College aan Vestersbos 4 in Zevenaar wordt tijdelijk omgetoverd tot 31 onzelfstandige woningen. De gemeentelijke plannen voor deze transformatie zijn in een vergevorderd stadium. VoorkomLeegstand is de partij die de verandering, de verhuur en het beheer gaat uitvoeren. Reden voor de tijdelijke invulling is onder andere dat het pand […]

Lees Meer

VoorkomLeegstand beheert kasteel Endegeest te Oegstgeest
12-12-2016

Trots zijn wij om te melden dat VoorkomLeegstand dit schitterende kasteel en de bijbehorende oranjerie te Oegstgeest in beheer neemt Het kasteel, waar tot voorkort kantoorwerkzaamheden van GGZ Rivierduinen plaatsvonden, gaat in de verkoop. Om te voorkomen dat het complex leeg komt te staan, met alle risico’s van dien, ging opdrachtgever gemeente Leiden op zoek […]

Lees Meer