ACCOUNTMANAGER new business (1ft)

Accountmanager (new business)

Omschrijving bedrijf
VoorkomLeegstand is een jong en groeiend bedrijf actief in het beheren van leegstaand vastgoed. Wij voorkomen leegstand door (op tijdelijke basis), in uiteenlopende objecten, bewoners en ondernemers een ruimte te laten bewonen/gebruiken.

Functieomschrijving
Als accountmanager new business ben je dagelijks bezig om nieuwe opdrachten te genereren bij prospects. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de vooraf gestelde commerciële doelstellingen en het vullen van je eigen agenda. Deze doelstellingen behaal je door te netwerken en het verrichten van koude acquisitie. Je weet hoe je opdrachtgevers moet adviseren, verleiden en inspireren.

Wat wij zoeken?
Een echte netwerker, een “hunter” die altijd kansen ziet en weet hoe hij een deal kan sluiten. Je weet precies hoe je mensen aan je bindt en hen overtuigt. Jouw commerciële instelling draagt bij aan het aanboren van nieuwe relaties en je hebt van nature de gun factor waardoor je snel klikt met potentiële klanten. Door jouw ondernemende karakter weet je van niets, iets te creëren. Je bent een doorzetter en persoonlijke targets zie je als een uitdaging.
Ervaring in leegstandbeheer is een pré, maar niet noodzakelijk.

Waarom zou je hier willen werken?
In de tijd dat alles om ons heen snel veranderd vinden wij het belangrijk om ons te blijven uitdagen, opnieuw uitvinden en te blijven vernieuwen. We werken in een kleiner team van professionals die elke dag met energie, lef en passie de leegstand van vastgoed tegengaan.

Wat verwachten wij

 • Minimaal HBO-diploma of denkniveau.
 • 1- 3 jaar ervaring in een soort gelijke functie.
 • Gedreven in het behalen van succes, sales gedreven mentaliteit.
 • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen uit de branche en bent in staat deze direct toe te passen in je dagelijkse werkzaamheden
 • Je bent nieuwsgierig en leergiering en vraagt vaak: “waarom dan?”
 • Je bent kritisch op alles. Op je eigen werk, maar ook op anderen

Wat bieden we

 • Een uitdagende baan bij een jong en groeiend bedrijf.
 • Een plek in een hecht, betrokken en gedreven team.
 • Een aantrekkelijk salaris met bonusregeling
 • 40-urige werkweek en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Vrijheid om jouw functie vorm te geven
 • Leuke teamuitjes, borrels, etentjes en jaarlijkse stedentrip.

Reageren
We nodigen je graag uit om te solliciteren. We horen graag waarom jij voor VoorkomLeegstand wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie en uiteraard ontvangen we graag jouw CV. Daarnaast zien we graag dat je de moeite hebt genomen om je te verdiepen in ons bedrijf. Stuur jouw gegevens naar: info@voorkomleegstand.nl t.a.v. Bastiaan Koetsveld

Foto: Freek van Arkel

Nieuws

Keurmerk Leegstand Beheer geaccrediteerd
14-06-2019

De Raad voor Accreditatie heeft het Keurmerk Leegstand Beheer (KLB) beoordeeld en heeft op basis hiervan besloten om de normenset en de systematiek van beoordelen van KLB te accrediteren. Dat betekent dat de normenset van KLB en de controle op deze normenset door SKW Certificatie professioneel, onafhankelijk en gedegen zijn. Koos Karssen, als kersverse voorzitter […]

Lees Meer

Tijdelijke transformatie dependance Liemers College Vestersbos.
28-02-2017

Het oude vmbo-schoolgebouw van het Liemers College aan Vestersbos 4 in Zevenaar wordt tijdelijk omgetoverd tot 31 onzelfstandige woningen. De gemeentelijke plannen voor deze transformatie zijn in een vergevorderd stadium. VoorkomLeegstand is de partij die de verandering, de verhuur en het beheer gaat uitvoeren. Reden voor de tijdelijke invulling is onder andere dat het pand […]

Lees Meer

VoorkomLeegstand beheert kasteel Endegeest te Oegstgeest
12-12-2016

Trots zijn wij om te melden dat VoorkomLeegstand dit schitterende kasteel en de bijbehorende oranjerie te Oegstgeest in beheer neemt Het kasteel, waar tot voorkort kantoorwerkzaamheden van GGZ Rivierduinen plaatsvonden, gaat in de verkoop. Om te voorkomen dat het complex leeg komt te staan, met alle risico’s van dien, ging opdrachtgever gemeente Leiden op zoek […]

Lees Meer