Anouk Six

“Het is een leuke manier van wonen op de Westzeedijk 116. Het pand is namelijk van origine een woonhuis. Het is een groot pand, een herenhuis.”

Anouk Six is een jonge vrouw van 21 jaar en volgt op dit moment de opleiding Human Resource Management op de Hogeschool Rotterdam. Oorspronkelijk komt Anouk Six uit de woonplaats Oudewater, maar aangezien zij in Rotterdam studeert maakt zij gebruik sinds juli 2013 van een pand die VoorkomLeegstand beheert in Rotterdam.

Anouk Six vertelt dat zij het anti-kraak wonen op de Westzeedijk 116 te Rotterdam op een positieve manier ervaart. “Het is prettig dat de prijs vrij laag is, waardoor ik de woonruimte volledig zelf kan bekostigen”. De onafhankelijkheid van haar ouders is een prettige bijkomst. Anouk Six beschikt over een ruim appartement. Dit appartement bestaat uit een ruime woonkamer, slaapkamer, badkamer, toilet en een keuken.

De locatie op de Westzeedijk te Rotterdam is echt een top locatie vertelt Anouk Six. De straat de Westzeedijk te Rotterdam ligt in een keurige buurt. Verder ligt de locatie zeer centraal gevestigd. Binnen vijf minuten sta je midden in het centrum van Rotterdam. Openbaar vervoer stopt precies voor de deur. Bovendien was haar stage op vijf minuten afstand en de locatie van de Hogeschool Rotterdam op tien minuten afstand.

Samenwerking met VoorkomLeegstand loopt zeer flexibel. Vanaf het moment dat Anouk Six de sleutel ontving was er alleen contact met VoorkomLeegstand als er een bezichtiging van het pand was of een inspectie. Anouk Six ervaart de samenwerking met VoorkomLeegstand als prettig, omdat er alleen contact is als het noodzakelijk is.

“De voordelen van anti-kraak wonen zijn voor mij het grote oppervlakte woonruimte die ik tot mijn beschikking heb, de prijs van het pand en de locatie van het pand is ideaal!.”

Terug naar referenties

Naam Anouk Six - 21 jaar
Opleiding Human Resource Management
Invulling Woonruimte - Bruikleen
Plaats Rotterdam

Nieuws

Keurmerk Leegstand Beheer geaccrediteerd
14-06-2019

De Raad voor Accreditatie heeft het Keurmerk Leegstand Beheer (KLB) beoordeeld en heeft op basis hiervan besloten om de normenset en de systematiek van beoordelen van KLB te accrediteren. Dat betekent dat de normenset van KLB en de controle op deze normenset door SKW Certificatie professioneel, onafhankelijk en gedegen zijn. Koos Karssen, als kersverse voorzitter […]

Lees Meer

Tijdelijke transformatie dependance Liemers College Vestersbos.
28-02-2017

Het oude vmbo-schoolgebouw van het Liemers College aan Vestersbos 4 in Zevenaar wordt tijdelijk omgetoverd tot 31 onzelfstandige woningen. De gemeentelijke plannen voor deze transformatie zijn in een vergevorderd stadium. VoorkomLeegstand is de partij die de verandering, de verhuur en het beheer gaat uitvoeren. Reden voor de tijdelijke invulling is onder andere dat het pand […]

Lees Meer

VoorkomLeegstand beheert kasteel Endegeest te Oegstgeest
12-12-2016

Trots zijn wij om te melden dat VoorkomLeegstand dit schitterende kasteel en de bijbehorende oranjerie te Oegstgeest in beheer neemt Het kasteel, waar tot voorkort kantoorwerkzaamheden van GGZ Rivierduinen plaatsvonden, gaat in de verkoop. Om te voorkomen dat het complex leeg komt te staan, met alle risico’s van dien, ging opdrachtgever gemeente Leiden op zoek […]

Lees Meer